fbpx

Cum facem

fit ambient mobila pe comanda ploiesti1

Întâlnire

Primul pas este întotdeauna stabilirea unei întâlniri. Astfel ne putem cunoaște și putem înțelege proiectul.

Măsurare

Odată ce știm viziunea asupra proiectului, urmează măsuratorile. Fiecare cameră are propriile unghiuri și finisări, care trebuie luate în calcul, astfel încât mobilierul să se potrivească perfect destinației sale.

Schițare și ofertare

Având măsuratorile, putem face o schiță care să prezinte imaginea de ansamblu. Tot în acest moment vei primi și cotația de preț.

Prezentare și feedback

Ulterior vei primi o simulare 3D. Astfel îţi vei contura o imagine clară despre cum va arăta mobilierul. Dacă dorești alte modificări, acestea trebuie explicate acum.

Producție

Materialele suportă procese de debitare și perforare, ulterior fiind asamblate și testate, pentru a ne asigura că vor rezista unui timp îndelungat de utilizare.

Programarea montajului în locație

Îndată ce produsele finite sunt gata și au trecut toate testele noastre, vei fi contactat telefonic și vom programa împreună data montajului în locație.

Livrare și montaj

Tehnicienii noștri vor livra mobilierul comandat. Tot ei se vor asigura că asamblează mobilierul după prevederile proiectului, astfel încât toate elementele să se îmbine perfect.

Curățenie după montaj

Clienții noștri merită ce-i mai bun. Te poți relaxa atât în timpul montajului, cât și după. Ne ocupăm noi de curățenie.

Ce spun clienții noştri

pareri-fit-ambient-6

Materiale de cea mai bună calitate

‘’Cel mai bun raport calitate-preț. Profesionalism în proiectare și execuție. Materiale de cea mai bună calitate. Recomand cu toată încrederea!.’’

Radu Iancu
pareri-fit-ambient-5

Foarte mulțumit

‘’Mi-au montat mobila de bucătărie acum 3 ani. Sunt foarte mulțumit, pal-ul și restul materialelor sunt de foarte bună calitate și rezistente în timp. Recomand cu căldură."

Alexandru Lisievici
pareri-fit-ambient-4

Profesioniști și serioși!

‘’Recomand cu încredere! Profesioniști și serioși! Succes pe mai departe!’’

Paula Olteanu
pareri-fit-ambient-3

Se vede profesionalismul și experiența

‘’Recomand cu încredere! Creativitate, calitate și prețuri accesibile. Se vede profesionalismul și experiența echipei."

Adrian Tudor
pareri-fit-ambient-2

Lucrările sunt executate la timp și de calitate

‘’Recomand această firmă cu băieți foarte serioși. Lucrările sunt executate la timp și de calitate.’’

Adelina Dumitrescu
pareri-fit-ambient-1

Recomand!

‘’Apreciez profesionalismul, seriozitatea si atentia la detalii. Recomand!’’

Raluca Comsa

Iar asta nu e tot

Consultanță și sfaturi

Beneficiezi de sprijinul nostru la orice pas. Vom fi alături de tine de la începerea proiectului și până la finalizarea lui.

28 Noiembrie - ziua FIT AMBIENT

În loc să primim cadouri, noi facem cadouri. De ziua noastră, organizăm o tragere la sorți, iar participanții sunt clienții noștri din ultimul an. Aceștia sunt înscriși automat în extragere, iar câștigătorul primește înapoi contravaloarea produselor achiziționate, în limita a 15000 lei.

Măsurători gratuite în locație

Măsuratorile sunt extrem de importante în această industrie. De aceea venim întotdeauna să luăm măsurători și facem asta fără nici un cost suplimentar.

Termen de execuție realist

Nu ne grăbim când lucrăm la un proiect. De-a lungul anilor am învățat că graba chiar strică treaba. Dar suntem transparenți și îți vom spune de la început un termen de execuție corect și realist.

Garanție 2 ani la toate produsele

Toate produsele noastre beneficiază de garanție 2 ani. Nu ai nici un motiv să-ți faci griji, ești acoperit complet.

Transport și montaj gratuit

În acest moment, FIT Ambient activează în județele Prahova, Ilfov, Buzău, Brașov și municipiul București. Asigurăm transport și montaj gratuit în toate aceste arii.

Mentenanță gratuită pe perioada garanției

Ce înseamnă asta? Venim periodic și verificăm stadiul mobilierului și al accesoriilor. Dacă noi considerăm că trebuie reglat sau gresat, rezolvăm pe loc. Astfel ne asigurăm că beneficiezi de mobilier la performanța la care acesta a fost gândit să funcționeze.