fbpx
Cine suntem
Prima companie care oferă serviciul de mentenanță post vânzare pentru mobilier și una dintre puținele companii care oferă cadouri consistente cu ocazia propriei aniversări.
istoric-fit-ambient-ploiesti

01Istoricul în piață

Deși am avut un start mai degrabă timid, am ales să nu facem niciodată rabat la calitate. Drept urmare, în ultimii 14 ani, FIT AMBIENT a devenit un producător respectat pe plan intern, reușind să satisfacă de fiecare dată cele mai înalte standarde în producția de mobilier personalizat.

parcurs-fit-ambient-ploiesti

02Parcursul recent

De-a lungul ultimului deceniu, ne-am selectat furnizorii în baza unor criterii precise pentru a menține întotdeauna standarde înalte. Astfel toate materialele utilizate în procesul de producție se ridică la înălțimea așteptărilor, asigurând funcționarea produselor finite în condiții optime, pe o perioadă lungă de timp.

prezent-fit-ambient-ploiesti

03Prezentul

În prezent, suntem prima companie care oferă serviciul de mentenanță post vânzare pentru mobilier. Toți clienții noștri beneficiază de: Consultanță și sfaturi în realizarea proiectului; Măsurători gratuite în locație; Transport și montaj gratuit; Termen de execuție realist; Garanție 2 ani la toate produsele și Mentenanță gratuită pe toata perioada garanției.

Experiența ne-a demonstrat că acestea sunt motivele pentru care oamenii ne apreciază și am decis să le transformăm în principii de bază pentru FIT Ambient.

Ion-Brinzea-Manager-Fit-Ambient-Ploiesti

Ion Brînzea

Manager

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, el este cel care se asigură întotdeauna că produsele vor fi întru totul pe placul clienților.

Valentin-Tudorie-designer-de-interior-FIT-Ambient-Ploiesti

Valentin Tudorie

Designer de interior

Întotdeauna plin de inspirație, Valentin reușește de fiecare dată să transforme o cameră goală într-o încăpere plină de stil, bun gust și armonie.

ce nişe acoperim

Arii de competență

Odată cu promisiunea noastră de calitate, am început să escaladăm ușor piața. Plecând de la mobilierul rezidențial, unde în continuare înregistrăm cele mai multe comenzi, ne-am extins și în nișa mobilierului office. Ulterior am decis că putem face mai mult: am intrat în zona mobilierului HoReCa, iar de acolo a mai fost doar un pas până am început să preluam comezi și pentru mobilier comercial.

Rezidenţial 0
Office 0
HoReCa 0
Comercial 0